Cheryl Colen seksikäs asu paljasti tatuoinnin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläisestä Girls Aloud -yhtyeestä aikoinaan tunnetuksi tullut, mutta sittemmin erittäin menestyksekästä soolouraa tehnyt laulajatähti Cheryl Cole toimii nykyisin myös X Factor -realityohjelman brittiversion tuomarina. Kauden ensimmäisessä live-esiintymisessään hän on nyt paljastanut myös tatuointinsa.

Brittimiesten toimesta maailman seksikkäimmäksi naiseksi viime vuonna äänestetty Cheryl Cole esiintyi suorana televisioidussa konsertissa näyttävässä univormussa, ja samalla hänen hameensa täysimittainen halkio paljasti kaunottaren jalat ylös saakka. Siten myös Cherylin reisitatuointi paljastui. Katso kuvat tästä. Samaa tatuointia on saatu toki ihastella aiemminkin muiden muassa näissä seksiä tihkuvissa kuvissa.

Cheryl on ollut viime viikkoina kovasti otsikoissa sen jälkeen, kun hänen unelmansa perheen perustamisesta romahti aviomies Ashley Colen jäätyä kiinni uskottomuudesta useiden naisten kanssa. Tämän jälkeen Cheryl jätti miehensä ja ryhtyi laittamaan elämäänsä uuteen uskoon. Tällä hetkellä Simon Cowell yrittää saada suostuteltua kaunotarta mukaansa Yhdysvaltoihin siellä tänä vuonna aloittavan X Factor -ohjelman tuomaristoon.