Cheryl Colen ex-tyttöbändi hajoamispisteessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Soolourallaan erittäin hyvin menestynyt brittikaunotar Cheryl Cole tuli alunperin tunnetuksi Girls Aloud -yhtyeensä riveistä. Hänen lähtönsä jälkeen tyttöbändi on viettänyt hiljaiseloa, ja sen lopullisesta hajoamisesta onkin huhuttu jo pitkään. Tämä siitä huolimatta, että bändin kerrotaan virallisesti olevan ainoastaan tauolla.

Nyt bändin nykyinen jäsen Nicola Roberts on paljastanut, ettei yhtyeen jäsen Nadine Coyle ole keskustellut yhtyeen muiden jäsenten kanssa kuukausiin. Amerikkalainen Coyle ja bändin brittijäsenet eivät kuitenkaan ole Nicolan mukaan riidoissa keskenään. Siitä huolimatta yhtyeen jäsenet eivät ole pitäneet yhteyttä viime syksyn jälkeen, jolloin bändi pantiin telakalle jäsenten soolourien jälkeen.

– Rehellisesti sanottuna emme ole puhuneet Nadinen kanssa sen jälkeen, kun esiinnyimme Coldplayn keikalla Wembleyllä syyskuussa. Keskustelimme siitä muiden tyttöjen kanssa maanantaina eikä kukaan muukaan ole kuullut hänestä. Mitään riitaa ei kuitenkaan ole, Roberts kertoi Hello!-lehdelle.