Conan O’Brien aloitti vauhdikkaat livekeikkansa – kiertue heti loppuunmyyty

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu televisiotähti Conan O’Brien joutuu viettämään syyskuuhun saakka pakkolomaa televisiosta lähdettyään NBC-kanavalta ovet paukkuen. Eilen amerikkalainen kaapelikanava TBS teki todellisen yllätyksen ilmoittamalla, että Conan alkaa juontaa omaa ohjelmaansa kanavalla marraskuussa.

Siihen saakka Conan aikoo pakkolomansa lisäksi esiintyä yleisömassoille ilman sähköisiä viestintävälineitä. Hän aloitti nimittäin eilen kovasti odotetun livekiertueensa Oregonista, Yhdysvalloista. Juontajatähti nousee teattereiden ja muiden esiintymisareenoiden lavoille purkamaan kolmen kuukauden tauon aikana kertynyttä vitsivarastoaan.

– Minun ei pitäisi myöntää tätä, mutta hyvät naiset ja herrat, olen todella kaivannut aplodeja. Teillä ei ole aavistustakaan kuinka pinnallinen olen, Conan O’Brien kommentoi eilen ensimmäisessä esityksessään.

Ensimmäisellä livekeikalla Conanin kanssa nähtiin hänen studiobändinsä, avustaja Andy Richter sekä muutamia vieraita keskusteluohjelman tapaan. O’Brien vaihtoi myös asuaan pari kertaa esityksensä aikana ja vilahti lavalla myös pinkinvärisessä nahka-asussa, uutistoimisto AP raportoi.

– Tämä on ensimmäinen kerta kun joku maksaa nähdäkseen minut. Yleensä minulle on maksettu siitä että lähden pois, Conan vitsaili noin 2.500 hengen yleisölleen viitaten 32 miljoonan erorahaansa NBC-kanavalta.

Los Angelesiin kiertue saapuu 24. huhtikuuta ja New Yorkiin 2. kesäkuuta. Turnee päättyy Atlantaan 14. kesäkuuta. Loppuunmyytyjen keikkojen liput maksoivat keskimäärin 40 dollaria kappale.