Doutzen Kroes tyylikkäänä nahka-asussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollantilainen huippumallien nuorempaa polvea edustava kaunotar Doutzen Kroes on Forbes-lehden mukaan nykyisin maailman viidenneksi parhaiten tienaava supermalli. Victoria’s Secretin, L’Orealin ja Calvin Kleinin mainoskasvonakin toimiva Doutzen Kroes on poseerannut viime aikoina lukuisissa muissakin kampanjoissa.

Mallikaunotar poseeraa nyt tuoreissa kuvissa muiden muassa näyttävään ja paljastavaan nahka-asuun pukeutuneena Numero Tokyo -lehdessä. Neitokaisen muotojen takia asu ei ole edes mahtunut kiinni, joten sen kaula-aukko jatkuu aina navan alapuolelle saakka. Katso kuvat tästä.

25-vuotias hollantilaissyntyinen Doutzen Kroes lähetti koulusta valmistumisensa jälkeen kuviaan amsterdamilaiselle Paparazzi-mallitoimistolle ja sai heti töitä. DNA Modelsin listoilla oleva kaunotar on poseerannut muiden muassa Time, Harper’s Bazaar ja Numero -lehtien kansikuvissa ja Victoria’s Secretin katalogissa. Lisäksi Kroes on toiminut mainoskasvona useille luksusmerkeille, kuten Gucci, Calvin Klein, Tommy Hillfiger, Dolce & Gabbana ja Versace. Hän on Forbes-lehden mukaan tällä hetkellä yli kuuden miljoonan dollarin vuosituloillaan maailman viidenneksi parhaiten ansaitseva supermalli.