Fergie näyttävässä juhla-asussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

The Black Eyed Peas -yhtyeen naistähti Stacy ”Fergie” Ferguson oli pari viikkoa sitten otsikoissa kompuroituaan yhtyeensä konsertissa Kansas Cityssä, Yhdysvalloissa. Viime aikoina muutenkin varsin näyttäviä tempauksia tehnyt kaunotar ei onneksi loukannut itseään kaatuessaan esiintymislavalla.

Nyt Fergie on ikuistettu varsin näyttävässä esiintymisasussa yhtyeensä keikalla. Nahkainen body oli varustettu muiden muassa futuristisilla metallilisäkkeillä, jotka saivat asun näyttämään muodokkaan poptähden yllä keskimääräistä rajummalta. Katso kuvat tästä ja lähikuva tästä.

Las Vegas -tähti Josh Duhamelin kanssa naimisissa oleva poptähti yllätti taannoin myös Grammy-gaalassa pukeutumalla perinteisen iltapuvun sijaan siniseen cocktail-asuun, jonka antava rintamus nosti rintavarustuksen pääosaan asukokonaisuudessa. Joulukuussa Fergien asu petti Rob Marshallin ohjaaman musiikkielokuvan kuvauksissa. Laulaja paljasteli intiimejä ruumiinosiaan oikein urakalla leffan kuvauspaikalla, sillä hän ei saanut pientä korsettiaan pysymään yllään tanssikohtauksissa.