Miranda Kerr leopardiasussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Orlando Bloomin kanssa jo pidempään seurustellut huippumalli Miranda Kerr on pitänyt alkuvuoden matalaa profiilia, vaikka hän poseeraa esimerkiksi tämän vuoden Pirelli-kalenterissa ja riisui alastomaksi myös GQ-lehdessä uransa rohkeimpiin kuviin.

Nyt Miranda on lopetellut hiljaiseloaan ja näyttäytynyt pitkästä aikaa julkkisjuhlissa. Hänet ikuistettiin nimittäin Victoria’s Secret -tapahtuman jatkobileissä todella näyttävässä leopardikuvioisessa iltapuvussa. Katso kuvat tästä. Viime viikolla hän poseerasi mustavalkoisessa ruutukuosissa Minnie Mortimerin uuden malliston lanseeraustilaisuudessa.

Australialaissyntyinen 26-vuotias alusvaatemalli on nykyisin maailman yhdeksänneksi kovapalkkaisin supermalli yli 3 miljoonan dollarin vuosituloillaan. Taannoin hänen säärensä valittiin maailman parhaiksi. Kerr on poseerannut usein muiden muassa Sports Illustrated -lehden sivuilla sekä XOXO ja Victoria’s Secret -mallistojen mainoskuvissa.