Jessica Simpson esitteli uuden yllättävän hiustyylinsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja-näyttelijä Jessica Simpson on viime vuosina kokenut kovia Hollywoodin julkkismarkkinoilla, sillä taannoisen oman realityohjelmansa jälkeen hänen tähtensä on ollut selvässä laskusuunnassa. Sittemmin flopannut countrylaulajan ura ei sekään tehnyt hyvää julkkiskaunottaren imagolle.

Viime viikolla Jessica nousi otsikoihin poseerattuaan Marie Claire -lehden kannessa ja sisäsivuilla luonnollisena ilman meikkejä ja ilman digitaalista kuvankäsittelyä. Nyt hän on esitellyt Twitter-blogissaan uuden hiustyylinsä, joka on muuttunut merkittävästi edellisestä. Jessican itse julkaisemien kuvien perusteella kuontalo näyttää nyt huomattavan lyhyeltä. Katso kuva alta.

Jessica on aiemminkin ikuistettu ilman meikkejä, mutta hieman vähemmän näkyvästi. Tuoreista kuvista voidaan kuitenkin nyt huomata, että Simpson lukeutuu niihin harvinaisiin Hollywood-tähtiin, jotka ovat luonnonkauniita myös ilman paksua pakkelikerrosta. Häntä verrataankin artikkelissa vuosikymmenien takaiseen supertähteen Brigitte Bardotiin. Jessican kuulumisia voi seurata reaaliajassa Staran uudessa Jetset Live! -palvelussa.