Jessica Simpsonin huijasi lehtiä kuvillaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uutisoimme eilen kuinka näyttelijä-laulaja Jessica Simpson julkaisi Twitter-blogissaan kuvan uudesta hiustyylistään, jossa hän oli leikkauttanut pitkät vaaleat kutrinsa ja tilalla oli lyhyt, mutta naisellinen kampaus. Nyt Jessican kuvat ovat kuitenkin aiheuttaneet hämmennystä ja osoittautuneet mitä ilmeisimmin huijaukseksi.

Blogissaan julkaisemissaan kuvissa Jessica näyttää varsin hoikalta ja lyhythiuksiselta. Tänään amerikkalainen viihdelehti on kuitenkin julkaissut tuoreita valokuvia Jessicasta pitkissä vaaleissa hiuksissa ja varsin rehevässä ulkomuodossa. Katso kuvat tästä. Kuvien kerrotaan olevan peräisin New Yorkissa eilen järjestetystä Shine On – 125 Years of Women Making Their Mark -tapahtumasta.

Nyt näiden kuvien perusteella on syntynyt epätietoisuutta siitä olivatko Jessican uuden hiustyylin esitelleet kuvat tekaistuja, vuosia vanhoja tai mahdollisesti photoshopattuja. Vielä eilen Jessica kuitenkin julkaisi uuden omakuvan pitkissä hiuksissa, joten ”uuden hiustyylin” uskotaan olleen vain peruukki.