Uusi kondomimerkki Suomeen – lupaa suuria

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ehkäisyvälinemarkkinoilla tapahtuu Suomenkin markkinoilla varsin harvoin muutoksia, vaikka tuotteiden käyttäjiä löytyy huima määrä. Nyt RFSU tuo kuitenkin pitkästä aikaa uuden tuotteen markkinoille. Kyseessä on Naked-niminen uutusskondomi.

Seksuaaliseen hyvinvointiin pureutunut RFSU on antanut tuotteelleen yllättävän rohkean lupauksen, sillä tuotteen slogan kuuluu ”Kuin ilman kondomia”. Kondomin kerrotaan johtavan kehon omaa lämpöä antaen vaikutelman kuin kondomia ei olisikaan. Tuote soveltuu myös lateksiallergikoille, koska se on valmistettu muovista. Tuote tulee markinoille toukokuussa

Tuotteen kerrotaan nousseen nopeasti myyntimenestykseksi Japanissa, jossa se on kehitetty, ja nyt samoin uskotaan käyvän myös Suomessa. Nakedin uskotaan olevan odotettu kondomiuutuus, sillä kuluttajat haluavat kondomin olevan ohut. Myös kumin hajua pidetään usein epämiellyttävänä ja tuoksuttomuutta näin ollen tärkeänä kriteerinä. Muovista valmistettu ja tuoksuton kondomiuutuus syrjäyttää RFSU:n valikoimassa olleen lateksittoman Zenith-kondomin. Zenithin käyttäjät tunnistavat korvaavan tuotteen pakkauksen violetista väristä.