Näitä Heidi Montagin bikinikuvia ei lehdessä julkaistu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmassa on seurattu viime viikkoina tiiviisti kuinka realitytähti Heidi Montag on selviytynyt taannoisesta hengenvaarallisesta kauneusleikkausten maratonistaan. Julkkistähti voi kuitenkin edelleen hyvin, ja viime päivinä hän on näyttäytynyt ahkerasti myös bikineissä.

Heidin kuvia on päätynyt luonnollisesti myös lehtiin, mutta kaikkia kuvia ei kuitenkaan painotuotteisiin hyväksytä. Nyt amerikkalainen viihdeblogi on saanut käsiinsä People-lehden käytössä ollutta kuvamateriaalia, jota ei lopulta lehdessä julkaistu. Katso kuvat tästä.

Heidi Montag oli viikonloppuna kunniavieraana Las Vegasiin avatun uuden Liquid Pool -allasalueen avajaisjuhlissa. Siellä paparazziarmeija pääsi ikuistamaan uskomattoman muodokkaan realitytähden bikiniasussa, joka pysyi hädin tuskin hänen jättimäisten muotojensa päällä.