Pamela Andersonin rinnoista ongelma Tanssii tähtien kanssa -ohjelmalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu povipommi Pamela Anderson on jälleen julkkisuransa huipulla, kun hän osallistuu parhaillaan Tanssii tähtien kanssa -realitykilpailun Yhdysvaltojen versioon. Hänen muhkeat muotonsa ovat kuitenkin aiheuttaneet harmaita hiuksia televisiopomoille.

Paljastaviin ja seksikkäisiin asuihin yleensä mielellään pukeutuvan povipommin rintavarustus on ilmeisesti monien mielestä liian näyttävä perheohjelmaan, sillä televisiokanavan johto on määrännyt Pamelan käyttämään nänniensä peittona pieniä muovilätkiä, koska muuten olisi liian suuri vaara vilautukselle keskellä parasta katseluaikaa.

– Joka paikkaan jonne menen, niin ABC ojentaa minulle nänniläpyskät. Ne vaivaavat minua, enkä pidä niistä. Nännini näkyvät niistä läpi joka tapauksessa. He seuraavat minua kuitenkin tiiviisti vaikka mitä tekisin. Asuni eivät edes ole niin paljastavia kuin esimerkiksi muilla tanssijoilla, Pamela kertoi Ryan Seacrestin radio-ohjelmassa.