Amerikkalaislehdet Duudsoneista: ”Siirry syrjään Jackass!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset hurjapäät ovat valloittamassa Amerikkaa nyt toden teolla. Duudsonit ovat kuvanneet viime kuukaudet MTV-kanavalle Dudesons In America -sarjaansa kaksitoista jaksoa miljoonasopimuksella. Nyt kausi alkaa olla valmiina, ja amerikkalaislehdet hehkuttavat suomalaisia vuolaasti.

Tuotantokausi käynnistyy 6. toukokuuta, ja nyt arvostettu Entertainment Weekly -lehti toteaa artikkelissaan muiden muassa ”Siirry syrjään Jackass – Dudesonit ovat täällä!”. Jutussa kerrotaan kuinka kundit-joilla-on-liikaa-testosteronia-ja-hulluja-stuntteja haastavat maailmankuulun Jackass-tiimin. Ohjelmaa kuvaillaan muiden muassa termillä ”Jackass vs. Borat”.

Sama lehti julkaisi tänään ensimmäisenä trailerin tulevan kauden tapahtumista. Luonnollisesti Duudsoneiden muistetaan mainita olevan kotoisin Seinäjoelta ja Suomesta.

– Yritämme elää amerikkalaista unelmaa taistellessamme löytääksemme oman paikkamme yhteiskunnassa. Teemme kaikenlaisia amerikkalaisia juttuja ja yritämme olla ensimmäisiä aitoja suomalais-amerikkalaisia tai luoda Yhdysvalloille sotavoimia ilkeää pohjoista naapuria, Kanadaa, vastaan, Jukka Hilden kertoi lehdelle.