Emmanuelle Chriqui alastomana lehdessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla järjestetään vuosittain eri medioiden toimesta lukuisia äänestyksiä maailman seksikkäimmän naisen tittelistä. Tänä vuonna Askmen.com -sivuston lukijoiden mielestä maailman seksikkäin nainen oli televisiotähti Emmanuelle Chriqui.

Emmanuelle Chriqui on nähty muiden muassa Entourage-sarjassa ja hän tähditti äskettäin myös Georgia-elokuvaa. Nyt Emmanuelle nähdään poseeraamassa rohkeassa alastonkuvassa täysin ilkosillaan Allure-lehden teemanumerossa, jossa useampikin kaunotar riisui kameran edessä. Katso kuva tästä.

Edellä mainitussa äänestyksessä toiseksi seksikkäin oli äänestyksessä huippumalli Marisa Miller ja kolmanneksi näyttelijä Kate Beckinsale. Viiden parhaan joukkoon mahtuivat huippumalli Alessandra Ambrosio ja näyttelijäkaunotar Jessica Alba. Kymmenen kärjessä olivat myös Beyonce, Penelope Cruz, Cheryl Cole, Eva Mendes ja Miranda Kerr.

31-vuotias Emmanuelle Chriqui äänestettiin taannoin Maxim-lehdessä maailman seksikkäimpien naisten listan sijalle 37., mutta Askmen.com -julkaisun lukijoiden mukaan hän oli vuoden 2010 seksikkäin. Ensimmäisen julkisen roolinsa hän teki kymmenvuotiaana hampurilaisketjun televisiomainoksessa. Sittemmin ura on johtanut televisioon, valkokankaalle ja mallikuviin lehtien sivuille. Chriqui nähtiin taannoin myös Zohan-komediaelokuvan naistähtenä.