Kelly Bensimon muodokkaine ystävineen bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Täydelliset naiset -suosikkisarja on saanut Yhdysvalloissa jo useita kilpailijoita realitysarjoista, jotka kertovat tosielämän vastaavista hahmoista. Yksi suosituimmista on Bravo-kanavan The Real Housewives of New York City.

Sarjaa tähdittää myös kaunotar Kelly Bensimon, josta on leivottu nopeasti paparazzien seuraama julkkistähti. Nyt tumma tumma kaunotar on ikuistettu nauttimassa rantaelämästä peuhaamalla ystävänsä Maria Menounosin kanssa bikineissä. Kaunotarten kisailu jatkui myös leikkimielisellä painiottelulla rantahiekalla. Katso kuvat tästä.

42-vuotias Kelly Bensimon aloitti julkisen uransa mallina New Yorkissa. Hän poseerasi aikoinaan muiden muassa Elle, Cosmopolitan ja Harper’s Bazaar -lehtien sivuilla. Kelly tunnetaan monipuolisensa toimijana lisäksi muiden muassa korusuunnittelijana ja Elle Accessories -lehden entisenä toimituspäällikkönä. Lisäksi hän on kirjoittanut useita kirjoja tyylistä ja muodista. Viime vuonna Bensimonin poikaystävä teki rikosilmoituksen jouduttuaan kaunottaren pahoinpitelemäksi.