Kymppilinjan albumi ensi syksynä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hype Records julkaisee syksyllä helsinkiläisen Kymppilinjan Valmistaudu olemaan väärässä –albumin, joka tulee yhtiön mukaan rikkomaan rohkeasti genrerajoja.

– Trio fuusioi elementtejä popista, hiphopista ja rapista luoden persoonallisen ja tuoreen soundinsa. Bändin omaperäisestä linjasta löytyy jotain vanhaa, sinistä, lainattua sekä ennen kaikkea uutta, levy-yhtiö tiedottaa.

Esimakua albumista antaa eilen julkaistu kesäinen singlelohkaisu Minä. Aurinkoisen popkappaleen kertosäkeen on tehnyt sanataiturina tunnettu Mariska, joka myös laulaa kappaleella.

Kymppilinjan ensimmäinen albumi Kaupunkilapset julkaistiin vuonna 2007 ja yhtyeen kappaleet Kiitos, anteeks, näkemiin ja Kauneinta ovat soineet radioaalloilla. Bändi keikkailee jatkuvasti ympäri Suomea ja kesällä on tietysti luvassa myös festareita.