Supertähti Adam Lambert Suomeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuosittu amerikkalainen laulaja Adam Lambert saapuu vierailulle Suomeen, kun American Idol -tähti esiintyy X Factor-ohjelman artistivieraana sunnuntaina 2. toukokuuta.

Glamrock-tyylistään tunnettu Adam Lambert tuli aiemmin tutuksi myös suomalaisille Subilla pyörivästä American Idolista. Edellisen kauden finaalissa toiseksi jäänyt Adam on noussut ympäri maailmaa isommaksi tähdeksi kuin kilpakumppaninsa ja kisan voittaja Kris Allen.

Adamin debyyttialbumi For Your Entertainment julkaistiin Yhdysvalloissa viime vuoden marraskuussa ja samaan aikaan levy ilmestyi Suomessa. Singlet For Your Entertainment ja Whataya Want From Me ovat olleet radiohittejä myös Suomessa ja suomalaisfanit ovat kovasti odottaneet tähden saapumista.

Viihdelehti Stara pirautti taannoin Adam Lambertille Yhdysvaltoihin, kun hän oli aamutoimissa kotonaan. Kuuntele puhelinhaastattelu tästä.