Antaisitko Sophie Readen pestä autosi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme äskettäin kuinka muodokas brittiläinen realityjulkkis Sophie Reade poseerasi lehtikuvissa varsin näyttävänä autonpesijättärenä. Nyt vastaavanlaista käsinpesua tarjoilee kuvamuodossa myös toinen näyttävä kaunotar.

Tällä kertaa kyseessä on Maxim-lehdessä poseeraava amerikkalainen Kristin Gustafsson, joka valittiin viime vuonna saman lehden järjestämän Hometown Hottie -äänestyksen voittajaksi. Tuoreimmissa kuvissa Kristinin pestäväksi on hoidettu Volswagen-auto, joka jää tosin kuvissa toissijaiseksi. Katso kuvat tästä.

Turlockissa, Kaliforniassa, nykyisin asuva Kristin Gustafsson työskentelee mallintöiden lisäksi leasing-konsulttina. Seurusteleva kaunotar kannustaa 49ers-joukkuetta ja pitää erityisesti näyttelijä Will Ferrellistä. Erikoistaidoikseen hän mainitsi kilpailussa kyvyn heiluttaa rintojaan minkä tahansa musiikkikappaleen tahdissa.