Nicolas Cagen velkahelvetti pahenee yhä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdelehti Stara tapasi näyttelijä Nicolas Cagen taannoin New Yorkissa haastattelun merkeissä. Supertähti puhui paljon yksityiselämästään, mutta ei halunnut kommentoida lainkaan vararikkoaan. Nyt tilanne on pahentunut entisestään.

Kerroimme viime viikolla kuinka Cagen hulppea Bel Airin kartanomainen talo sekä hänen Malibussa sijaitsevat maa-alueensa olivat pakkohuutokaupassa, mutta kuinka yhtään ostohalukasta ei ilmaantunut. Velkojen takia pankin haltuun päätynyt omaisuus on edelleen myymättä. Samaan aikaan velkataakka on kasvanut miljoonilla.

Amerikkalaispankki East West Bank vaatii näyttelijää maksamaan kahden miljoonan velkansa välittömästi. Pankki joutuu kuitenkin menemään jonon päähän, sillä velkojia ja oikeusjuttuja on ruuhkaksi saakka.

Tuoreimman vaatimuksen tarkka summa on 2.002.679 dollaria ja se on kerryttänyt korkoa helmikuun puolivälistä saakka. Lisäksi maksettavaksi tulevat 48.258 dollarin oikeudenkäyntikulut. Yhteensä supertähdellä on vielä velkaa jäljellä ainakin lähes yhdeksän miljoonaa dollaria.