FBI tutkii Sandra Bullockin salamurhaväitteitä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tuore Oscar-voittaja Sandra Bullock ja hänen tuleva ex-miehensä Jesse James ovat olleet tiiviisti otsikoissa miehen seksiskandaalin takia. James petti vaimoaan pornotähti Michelle ”Bombshell” McGeen kanssa. Nyt viranomaiset ovat ottaneet tutkittavakseen huhut tapaukseen liittyvästä salamurhahankkeesta.

Yhdysvaltojen liittovaltion poliisi FBI on saanut vihjeen, jonka mukaan McGee olisi ollut mukana suunnitelmassa, jonka tarkoituksena oli salamurhata Jesse Jamesin vaimo. Hanke kuulostaa jo lähtökohtaisesti epäuskottavalta, mutta FBI on siitä huolimatta ottanut asian tutkintaan varmuuden vuoksi. Uskottomuus tuli taannoin julki McGeen taholta, kun hän kertoi siitä In Touch -lehdelle.

Viranomaiset ovat vahvistaneet TMZ-julkaisulle, että noin kaksi viikkoa sitten McGeen entinen aviomies Shane Modica kertoi saaneensa puhelinsoiton mieheltä, joka kertoi saaneensa McGeeltä toimeksiannon tappaa sekä Modica että Bullock. Soittaja oli kertonut saaneensa ”tilauksen” jo ennen kuin skandaali tuli julkiseksi. Sama mies oli ottanut yhteyttä myös FBI:n paikallistoimistoon. Soittajan kerrotaan kuitenkin kärsivän päävammansa takia ”alentuneesta todellisuustajusta”, ja koko juttua epäillään tekaistuksi.