Susan Boyle uupui jälleen – perui koko Australian reissunsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian Talent-kilpailusta supertähdeksi kertaheitolla noussut laulaja Susan Boyle on viettänyt viime kuukausina hiljaiseloa, mutta tehnyt samaan aikaan tiivistä markkinointityötä Yhdysvalloissa ja Japanissa. Aiemmin hän oli pitkään otsikoissa epäiltyjen henkisten ongelmiensa takia.

Nyt huhumylly on pyörähtänyt uudelleen käyntiin, sillä skottilaulaja Susan Boyle on joutunut perumaan Australian lehdistökiertueensa, jossa hänen oli määrä markkinoida itseään ja tuotoksiaan. Peruuntumisen viralliseksi syyksi on ilmoitettu tähden uupumus, joten tiedot ovat saaneet monet epäilemään laulajatähden nykyistä henkistä kuntoa.

Boylen piti lentää kengurumaahan 10. toukokuuta, ja siellä hänen oli määrä osallistua myös Logie Awards -palkintogaalaan. Nyt reissu ja gaala jäävät häneltä kuitenkin väliin. Laulajan manageri Andy Stephens ilmoitti, että hänen suojattinsa tarvitsee nyt lepoa, ja siksi tiiviiseen kalenteriin piti raivata tilaa tauolle, Sydney Daily Telegraph kertoi.