Tuhkapilvi jumitti Lordin Yhdysvaltoihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomea Euroviisuissa taannoin menestyksekkäästi edustaneen Lordi-yhtyeen solisti Mr. Lordi, eli Tomi Putaansuu, ja rumpali Kita ovat jääneet jumiin New Yorkiin. He olivat palaamassa Suomeen ensi syksynä julkaistavan uuden studioalbuminsa nauhoituksista ja joutuivat keskeyttämään matkanteon New Yorkiin Islannin tulivuorenpurkauksen tähden.

Yhtyeen jäsenet eivät luonnollisestikaan tiedä vielä, milloin voivat palata Suomeen. Yhtye on ollut työstämässä viime kuukaudet uutta levyään Nashville, Tennesseessä arvostetun tuottajan Michael Wagenerin johdolla.

Wagener on yksi maailman arvostetuimpia levytuottajia, joka on tuottanut muiden muassa Ozzy Osbournen ja Alice Cooperin levyjä ja miksannut Metallican Master of Puppets -levyn. Lordi-yhtyeen viides studioalbumi julkaistaan ensi syksyn aikana ja siitä tiedotaan tarkemmin myöhemmin.