Kate Hudson otti silikonit

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-näyttelijä Kate Hudson on ollut viime päivinä silikonihuhujen keskipisteenä, sillä hän on Us Magazinen mukaan käynyt hankkimassa rintoihinsa keinotekoista täytettä. Lopputulos ei kuitenkaan tuoreiden kuvien perusteella ole kovinkaan näkyvä.

Kate Hudson kuvattiin viime viikonloppuna nauttimassa aurinkoisesta päivästä uima-altaan reunalla Miamissa. Näiden kuvien perusteella on nyt päätelty, että huhut silikoneista pitävät paikkansa, vaikka lopputulos ei olekaan hollywoodmaisen uhkea. Katso kuvat tästä.

Lehti kertoo 30-vuotiaan Katen käyneen kauneusleikkauksessa maaliskuun lopulla. Lehden saamien tietojen mukaan näyttelijätär vitsailee ystävilleen uusista rinnoistaan, sillä aiemmin hänen pienet rintansa olivat olleet Hudsonille arka paikka. Nyt tilanne on kuitenkin korjattu, mutta lopputulos on kooltaan varsin luonnollinen.