Simon Cowell jättää suosikkirealityn?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme jo aiemmin kuinka realitytuomari Simon Cowellin huhuttiin jättävän Talent-ohjelman brittiversion keskittyäkseen jatkossa toisen omistamansa X Factor -formaatin lanseeraamiseen Yhdysvalloissa. Nyt hän on viimein itsekin kommentoinut huhuja.

Simon Cowell vahvisti huhut tosiksi, mutta ei vielä kertonut tehneensä lopullista päätöstä asiasta. Hän kertoi Daily Mail -lehdelle olevansa nykyisin kuitenkin liian kiireinen Talent-ohjelman tekemiseen.

– Pidän ohjelmasta, mutta sen tekeminen vie hitosti aikaa ja on hetkiä, jolloin – en aio valehdella sinulle – sitä istuu ja katsoo karmeita esityksiä ja rehellisesti sanoen ajattelee, että en voi tehdä tätä enää. Sitten myöhemmin se tuntuu kuitenkin ihan hauskalta, Cowell kommentoi.

Simon Cowell kertoi myös, että hän voisi jättäytyä ohjelmassa myös hieman nykyistä pienempään rooliin. Hänen mukaansa ohjelma menestyisi mainiosti ilman häntäkin, mutta ei halunnut ottaa kantaa mahdolliseen seuraajaehdokkaaseensa.