Skandaali palkintogaalassa – Sandra Bullock joutuu palauttamaan Razzie-palkintonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Sandra Bullock nousi juuri ennen miehensä seksiskandaalia otsikoihin myös saatuaan ensimmäisenä näyttelijänä samana vuonna palkinnot vuoden surkeimmasta ja vuoden parhaasta roolityöstä. Hänet nimittäin palkittiin äskettäin sekä Razzie että Oscar -pysteillä.

Nyt ensinmainitun jakajat ovat joutuneet ottamaan yhteyttä Bullockiin, koska he huomasivat naistähden vieneen mukanaan aidon ja alkuperäisen Razzie-palkinnon. Normaalisti voittajille annetaan kotiinviemisiksi halvempi kopioversio, mutta Sandra olikin ottanut mukaansa tuhansien dollarien arvoisen aidon pystin.

– Olemme valmiit ottamaan ennenkuulumattoman askeleen ja pyytämään voittajaa palauttamaan hänen Razzie-palkintonsa. Koska Sandralla oli niin kiire voitettuaan Surkeimman naistähden palkintonsa, hän poistui paikalta alkuperäisen käsintehdyn prototyypin kanssa. Sitä on käytetty vain seremonioissa vuodesta 1980 saakka, gaalan perustaja John Wilson kertoi Hollywood Reporterille.