AnnaLynne McCord bikinipeppu kohti taivasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta 90210-nuorisosarjasta tunnetuksi tullut televisiokaunotar AnnaLynne McCord on tähdittänyt varsin lyhyellä urallaan jo monia televisiosarjoja ja elokuvia. Hän nousi viime vuonna Hollywoodin seuratuimpien tähtien joukkoon.

Alkuvuoden AnnaLynne on pitänyt matalaa profiilia, sillä hän on ollut otsikoissa selvästi viime vuotta vähemmän. Kerroimme kuitenkin aiemmin tänään kuinka hänet kuvattiin viikonloppuna seuraamassa Hermosa Beachilla järjestettyä bikinimuotinäytöstä ja suutelemassa siskoaan. Tämän lisäksi hänet ikuistettiin myös pelaamassa rantalentistä kirkkaankeltaisissa bikineissä ja varsin uskaliaissa asennoissa. Katso kuvat tästä.

21-vuotias nouseva tähti AnnaLynne McCord on urallaan nähty muiden muassa televisiosarjoissa Ruma Betty, O.C., CSI Miami ja Muodon vuoksi. Parhaillaan hän siis tähdittää myös Beverly Hills 90210 -sarjan uudelleen lämmiteltyä versiota. Lisäksi hänet on voinut bongata muutamista elokuvista.