Christina Hendricks rintavana lehdessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Keskimääräistä rintavampi amerikkalaisnäyttelijä Christina Hendricks avioitui äskettäin näyttelijä Geoffrey Arendin kanssa, ja sittemmin hänet on noteerattu aikaisempaa useammin myös viihdelehdissä.

Supersuositun ja useita kertoja palkitun Mad Men -televisiosarjan muodokas tähti Christina Hendricks poseerasi äskettäin New York Magazinen kannessa, ja nyt kansikuvat ovat saaneet jatkoa Esquire-lehden toukokuun numerossa. Siinä muodokas Christina nähdään pikkumustaan sonnustautuneena. Katso kuva alta.

34-vuotias Tennesseen Knoxvillessä syntynyt Christina Hendricks tuli aikoinaan tunnetuksi Beggars & Choosers -televisiosarjan vakiotähtenä. Sittemmin hän on näytellyt monissa muissakin menestyssarjoissa, kuten Teho-osasto, Ilman johtolankaa, Las Vegas, Angel ja Firefly. Hänen tunnetuin roolinsa on nähty kuitenkin Mad Men -sarjassa, jossa hän näyttelee Joan Hollowayn roolia.

Christina Hendricks Esquire