Voittamaton nyrkkeilymestari murhasi nuoren vaimonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nyrkkeilyn entinen maailmanmestari Edwin ”El Terminator” Valero on pidätetty epäiltynä vaimonsa Jennifer Carolina Viera de Valeron murhasta. Höyhensarjan mestari on ollut urallaan täysin ylivoimainen, sillä hän on voittanut kaikki 27 otteluaan. Niistä 19 tyrmäyksellä ensimmäisessä erässä, joka oli aiemmin maailmanennätys.

Poliisi pidätti 28-vuotiaan miehen sen jälkeen, kun hänen 20-vuotiaan vaimonsa ruumis löydettiin Valenciassa sijaitsevasta hotellista. Valero oli poistunut hotellista aikaisin sunnuntaiaamuna. Hotellin vartijoiden mukaan mies oli lähtiessään tunnustanut heille murhanneensa vaimonsa.

Poliisipäällikkö Wilmer Flores kertoi paikalliselle televisiokanavalle, että vaimon ruumiista löydettiin kolme puukoniskua. Pidätetty Valero kuljetettiin poliisiasemalle tarvittavien näytteiden ottamiseksi. Edellisen kerran hänet pidätettiin vain kuukausi sitten vaimonsa pahoinpitelystä. Pari viikkoa sitten hän kirjautui päihdeklinikalle alkoholi- ja huumeongelmien takia. Valero on Venezuelassa suosittu tähti, ja hänen rintaansa on tatuoitu maan presidentin kuva.