Murhaan syyllistynyt nyrkkeilijä riisti myös oman henkensä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka nyrkkeilyn entinen maailmanmestari Edwin ”El Terminator” Valero on pidätetty epäiltynä vaimonsa Jennifer Carolina Viera de Valeron murhasta. Pian pidätyksen jälkeen hän riisti oman henkensä pidätyssellissä.

Höyhensarjan mestari oli urallaan täysin ylivoimainen, sillä hän voitti kaikki 27 otteluaan. Niistä 19 tyrmäyksellä ensimmäisessä erässä, joka oli aiemmin myös alan maailmanennätys. Poliisi pidätti 28-vuotiaan Valeron sen jälkeen, kun hänen 20-vuotiaan vaimonsa ruumis löydettiin Valenciassa sijaitsevasta hotellista. Valero oli poistunut hotellista aikaisin sunnuntaiaamuna. Hotellin vartijoiden mukaan mies oli lähtiessään tunnustanut heille murhanneensa vaimonsa.

Poliisipäällikkö Wilmer Flores kertoi paikalliselle televisiokanavalle, että vaimon ruumiista löydettiin kolme puukoniskua. Pidätetty Valero pidätettiin edellisen kerran vain kuukausi aiemmin vaimonsa pahoinpitelystä. Pari viikkoa sitten hän kirjautui päihdeklinikalle alkoholi- ja huumeongelmien takia. Valero oli Venezuelassa suosittu tähti, ja hänen rintaansa on tatuoitu maan presidentin kuva.