Fergien kireä lenkkiasu sai paparazzit liikkeelle

Viihdeuutiset · Stara.fi

The Black Eyed Peas -yhtyeen naistähti Stacy ”Fergie” Ferguson oli pari viikkoa sitten otsikoissa kompuroituaan yhtyeensä konsertissa Kansas Cityssä, Yhdysvalloissa. Viime aikoina muutenkin varsin näyttäviä tempauksia tehnyt kaunotar ei onneksi loukannut itseään kaatuessaan esiintymislavalla.

Näyttävistä esiintymisasuistaan tunnettu neitokainen on nyt ikuistettu lenkkeilemästä Hollywood Hillsin alueella. Popparin lenkkiasu oli lähes futuristinen ja erittäin tyköistuva, joten se esitteli varsin hyvin Fergien muodot. Katso kuvat tästä.

Las Vegas -tähti Josh Duhamelin kanssa naimisissa oleva poptähti yllätti taannoin myös Grammy-gaalassa pukeutumalla perinteisen iltapuvun sijaan siniseen cocktail-asuun, jonka antava rintamus nosti rintavarustuksen pääosaan asukokonaisuudessa. Joulukuussa Fergien asu petti Rob Marshallin ohjaaman musiikkielokuvan kuvauksissa. Laulaja paljasteli intiimejä ruumiinosiaan oikein urakalla leffan kuvauspaikalla, sillä hän ei saanut pientä korsettiaan pysymään yllään tanssikohtauksissa.