Teltta pystyyn kahdessa sekunnissa? Katso kuinka

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kesän kynnyksellä monet ryhtyvät haikailemaan hektisestä ja viihteen täyttämästä kaupunkielämästä luonnon helmaan, jossa on mukava viettää tovi ilman internetiä ja vaikkapa jopa ilman kännykkää. Luonnossa yövyttäessä yksi tarpeellisimmista varusteista on teltta.

Nyt amerikkalainen viihdeblogi on koonnut kuvalliseen listaan kaksitoista hauskinta telttamallia. Suomesta kaikkia kyseisiä malleja tuskin on vielä saatavilla. Erityisen mielenkiintoinen on esimerkiksi listan sijalla yhdeksän oleva teltta, jonka pystyttäminen onnistuu vain kahdessa sekunnissa. Katso lista kuvineen tästä.

Lisäksi hauskimpiin liikkuviin majoitusvaihtoehtoihin lukeutuvat muiden muassa repusta teltaksi muuttuva rakennelma sekä kanootin yllä kelluva teltta. Leppoisimpiin malleihin voisi lisäksi laskea keksinnön, joka yhdistää teltan ja riippukeinun saumattomaksi kokonaisuudeksi.