Työttömällä Lindsay Lohanilla jättimäiset luottokorttivelat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan ei ole saanut näyttelijänä työtarjouksia pariin vuoteen ja laulajanakin hänen uransa kuivui kokoon jo vuosia sitten, kun hän sai potkut levy-yhtiöstään huumesekoilujensa takia. Taannoin hän yritti myös muotisuunnittelijan uraa, mutta sai potkut siitäkin pestistä.

Nyt työtön Lindsay Lohan on höylännyt luottokorttiaan varsin antaumuksella, sillä hänellä on tällä hetkellä maksamattomia luottokorttilaskuja peräti 600.000 dollarin edestä, Access Hollywood kertoo. Viime aikoina työnteon sijaan lähinnä viinanhuuruisiin juhliin keskittyneen julkkistähden luottokortit on nyt kuoletettu velkojen takia ja korttiyhtiöt vaativat rahojaan takaisin.

Muutama viikko sitten Lindsay päätettiin häätää asunnostaan maksamattomien vuokrien takia, mutta hän sai lopulta haalittua kokoon erääntyneen 23.000 dollarin summan ja sai vielä jäädä asumaan nykyiseen asuntoonsa.