Väkijoukko otti kiinni ruotsalaistähden jenkkifestareilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ruotsalainen ohjaaja-näyttelijä Alexander Skarsgård oli viikonloppuna lukuisten muiden julkkistähtien tavoin viettämässä railakasta festariviikonloppua Kaliforniassa järjestetyillä Coachella-festareilla. Hänen festarireissunsa ei kuitenkaan sujunut kovinkaan hyvin.

True Blood -televisiosarjan tähtenäkin tunnettu 33-vuotias Alexander Skarsgård oli aistimassa festaritunnelmasta yhdessä näyttelijätyttöystävänsä Kate Bosworthin kanssa. Lauantai-iltana hän kuitenkin joutui välikohtaukseen, jonka seurauksena väkijoukko joutui ottamaan hänet kiinni ja pidättelemään häntä poliisin tuloon saakka, Pacific Coast News uutisoi.

Lehden saamien alustavien tietojen mukaan ruotsalaistähden raivokohtaus olisi johtunut siitä, että paparazzi otti kuvia hänestä ja Bosworthista. Skarsgård ei siitä pitänyt ja menetti täysin malttinsa. Hän rauhoittui vasta poliisien saavuttua paikalle. Ketään ei kuitenkaan pidätetty, sillä eräänlaisen kansalaispidätyksen ja poliisin puhuttelun jälkeen Alexander sai vielä jäädä festareille.