Adriana Lima upeissa topless-kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman haluttavimmaksi naiseksi pariinkin kertaan äänestetty brasilialaissyntyinen supermalli Adriana Lima avioitui ystävänpäivänä 2009 NBA-koripalloilija Marko Jaricin kanssa. Hän ilmoitti ennen häitään julkisesti säilyttävänsä seksuaalisen koskemattomuutensa avioliittoon saakka.

Muotilehtien seksikkäissä kuvissa lukuisia kertoja poseerannut supermalli ei seksin suhteen aikaillut, sillä kaunotar tuli raskaaksi heti häiden jälkeen ja synnytti saman vuoden marraskuussa esikoisensa. Siitä saakka Adriana on keskittynyt äitiyslomaan, mutta nyt hänen topless-kuviaan on ilmestynyt verkkoon. Katso kuvat tästä.

Bahialla Brasiliassa syntynyt 28-vuotias Adriana Lima äänestettiin vuonna 2005 Askmen.com -julkaisun äänestyksessä maailman haluttavimmaksi naiseksi. Kaunotar on tällä hetkellä maailman neljänneksi parhaiten palkattu supermalli. Aiemmin hänet yhdistettiin rocktähti Lenny Kravitziin, mutta molemmat kiistivät suhteen ja ilmoittivat olevansa vain ystäviä.