Isoveli tunnusti Oscar-voittajan seksuaalisen hyväksikäytön

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen viihdemaailmasta on kantautunut alkaneella viikolla useampiakin vähemmän viihdyttäviä uutisia. Nyt tähän joukkoon on tullut myös Parhaan naissivuosan tuoreen Oscar-voittajan Mo’Niquen isoveljen synkkä julkinen paljastus.

Mo’Niquen isoveli Gerald Imes on nimittäin eilen tunnustanut käyttäneensä pikkusiskoaan seksuaalisesti hyväksi tämän ollessa vasta lapsi. Veli teki synkän paljastuksen eilen miljoonien televisiokatsojien edessä vieraillessaan Opran Winfreyn keskusteluohjelman haastattelussa. Hän kertoi haluavansa pyytää anteeksi tekoaan.

Veljen mukaan hyväksikäyttö alkoi hänen ollessa 13-vuotias ja siskon ollessa 7- tai 8-vuotias. Teot jatkuivat noin vuoden ajan. Veli kertoi joutuneensa myös itse hyväksikäytön uhriksi ja käyttäneensä alkoholia ja huumeita jo yksitoistavuotiaana. Isoveli halusi pyytää tekojaan anteeksi saattaakseen perheensä jälleen yhteen.

– Käytin häntä hyväksi ja petin siskoni luottamuksen. Verisiskoni. Olen pahoillani Mo’Nique. Olen pahoillani. Toivottavasti jossain joskus sisaruksina voisimme olla jälleen sisko ja veli, Gerald Imes anoi anteeksiantoa.

Mo’Nique on paljastanut osaltaan tapahtuneen jo aiemmin haastattelussa. Oprah oli ottanut Oscar-voittajaan yhteyttä ja tiedustellut hänen halukkuuttaan olla mukana ohjelmassa. Mo’Nique ei kuitenkaan halunnut ottaa osaa maanantain lähetykseen, mutta antoi Oprahille luvan käsitellä kipeää asiaa ohjelmassa. Perheen vanhemmat olivat kuitenkin mukaan ohjelmassa.