Kim Kardashian retuutti kissaa – eläinsuojelivat raivostuivat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityjulkkis Kim Kardashian on tullut tunnetuksi muodokkaasta takamuksestaan ja rohkeista poseerauskuvistaan. Parhaillaan hän poseeraa alastomana Harper’s Bazaar -lehden sivuilla.

Nyt nakukuvat ovat saaneet väistyä hetkeksi, kun PETA-järjestön turkisten vastaisissa mainoksissakin ilmaiseksi poseerannut realitytähti on joutunut ”omien” vihan kohteeksi. PETA on nimittäin ilmaissut pettymyksensä siitä, että blogissaan julkaisemassa valokuvassa Kim roikottaa pientä mustaa kissaan niskasta. Katso kuva alta. Nyt kyseinen kuva on jo poistettu blogista, mutta kohu jatkuu edelleen.

Alunperin Kim Kardashian nousi viihdelehtien otsikoihin lähinnä peppunsa ansiosta, mutta sittemmin hän on saanut suosiota myös realitytähtenä. Suomenkin televisiossa Kim on nähty vierailevana tähtenä Kardashianit Miamissa -nimisessä realitysarjassa, jossa seurataan Kimin kahden siskon Khloen ja Kourtneyn elämää Miamissa.

Kim Kardashian Cat