Kim katuu Playboy-kuviaan: ”Se oli äidin idea!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityjulkkis Kim Kardashian on tullut tunnetuksi muodokkaasta takamuksestaan ja rohkeista poseerauskuvistaan. Äskettäin eronnut Kim poseeraa parhaillaan alastomana Harper’s Bazaar -lehden sivuilla.

Nyt sinkkuna viihtyvä tumma neitokainen kertoo saman lehden haastattelussa katuvansa aikaisempaa vastaavaa kuvaussessiotaan, jossa hän poseerasi Playboy-lehden kuvissa niin ikään alastomana vuonna 2007. Kimin mukaan ajatus koko projektiin tuli hänen äidiltään.

– Olen pahoillani, että tein Playboy-kuvat. Se oli hyvin epämukavaa. Äitini rohkaisi minua tekemään ne. Hän sanoi, että he eivät ehkä enää myöhemmin tarjoaisi tilaisuutta. Ohjelmani ei ollut vielä silloin alkanut eikä kukaan tiennyt kuka minä olin. Äitini mukaan minun kannatti ottaa kauniit kuvat, jotta voisin ihailla niitä kun olisin hänen ikäisensä, Kim Kardashian kertoi.

Alunperin Kim Kardashian nousi viihdelehtien otsikoihin lähinnä peppunsa ansiosta, mutta sittemmin hän on saanut suosiota myös realitytähtenä. Suomenkin televisiossa Kim on nähty vierailevana tähtenä Kardashianit Miamissa -nimisessä realitysarjassa, jossa seurataan Kimin kahden siskon Khloen ja Kourtneyn elämää Miamissa.