Kylie Minogue tekee paluun – neljä vuosikymmentä hittejä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmanlaajuisesti jo yli 60 miljoonaa albumia urallaan myynyt Kylie Minoque julkaisee heinäkuussa uuden Aphrodite-albuminsa. Levyn ensimmäinen singlelohkaisu levyltä on All The Lovers.

Tähän mennessä Kylie Minogue lukeutuu niihin erittäin harvalukuisiin tähtiin, joilla on ollut ykköshitti kolmella peräkkäisellä vuosikymmenellä; 1980-, 1990- ja 2000-luvuilla. Uuden levyn myötä hänen on mahdollista saavuttaa listan kärkisija jo neljännellä vuosikymmenellä.

Uuden albumin vastaavana tuottajana on toiminut Stuart Price ja levyä on ollut kirjoittamassa muiden muassa Kylie itse, sekä Stuart Price, Calvin Harris, Jake Shears, Nerina Pallot ja Keane’s Tim Rice-Oxley. Aphrodite on jatkoa Kylien vuonna 2007 julkaistulle X-albumille.

Australiasta kotoisin oleva Kylie Minogue on hittitehtailun ja näyttelemisen lisäksi esiintynyt urallaan massiivisilla kiertueilla. Hänen tunnetuimpia kappaleitaan ovat muiden muassa Locomotion, I Shoul Be So Lucky ja Can’t Get You Out of My Head. Kylie on saanut myös alan arvostetuimman tunnustuksen Music Industry Trust Awardin Lontoossa.