Näyttelijä Colin Farrell baaritappelussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu Hollywood-tähti Colin Farrell on joutunut leffatappelujen sijaan tällä kertaa aivan oikeaan käsirysyyn juhliessaan ystäviensä kanssa ravintolassa. Taannoisista alkoholi- ja huumeongelmistaan jo eroon päässyt näyttelijä ei kuitenkaan saanut vammoja välikohtauksessa.

Miami Vice -elokuvassakin taannoin toista pääosaa näytellyt Colin Farrell oli viime lauantaina viettämässä iltaa Cafe De Paris -ravintolassa, kun hän joutui vielä tuntemattomasta syystä sanaharkkaan toisen ravintola-asiakkaan kanssa. Pian kiivas keskustelu muuttui käsirysyksi, kun toinen mies otti Farrellia kurkusta kiinni.

Miehet ehtivät mittailla voimiaan muutaman sekunnin ajan ennen kuin sivulliset ehtivät tulla väliin ennen kuin irlantilaissyntyinen näyttelijä ehti ottaa nyrkin käyttöönsä ja tappelu olisi ollut huomattavasti rajumpi. Hänet vedettiin kuitenkin sivuun tappelusta viime hetkellä, Hollywood Reporter kertoo.