Paris Hilton ei pidä katsetta erossa näistä rinnoista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirijulkkis Paris Hilton ei ole ollut otsikoissa kuukausiin juuri muutoin kuin ihmissuhteensa ja rintojensa merkeissä. Viime viikolla hänen kerrottiin jälleen eronneen on-off -poikaystävästään Doug Reinhardtista. Se ei julkkistähteä juuri hidastanut.

Viime viikonloppuna lukuisten muiden tähtien tavoin Coachella-festareilla juhlinut Paris Hilton on ihmetyttänyt jo pitkään alati muuttuvalla rintojensa koolla. Taannoin niiden taika taisi jo selvitä, mutta nyt CityRag on koonnut yhteen mielenkiintoisen gallerian Hiltonin kuvia. Katso galleria tästä.

Kuvista nimittäin selviää, että miesten ja paparazzien lisäksi myös Paris itse ei kykene pitämään silmiään erossa omista rinnoistaan. Kuvasarjassa nähdään nimittäin parikymmentä otosta, joissa kaikissa Hilton ihailee saavutuksiaan, jotka sijaitsevat parikymmentä senttiä leuan alapuolella.