Tuhkapilvi iski: Scarlett Johanssonin ja Miley Cyrusin leffojen ensi-illat peruttu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Islannista leviävä tulivuoren tuhkapilvi on saanut lisää uhreja viihdealalla. Lukuisten festareiden ja kiertueiden lisäksi nyt kärsivät jo myös Hollywood-elokuvat. Tuorein uhri on nimittäin Iron Man 2 -elokuva, jonka ensi-ilta on jouduttu perumaan.

Leffan maailman ensi-iltaa oli nimittäin määrä juhlia poikkeuksellisesti Hollywoodin sijaan Lontoossa 26. huhtikuuta, mutta tuhkapilven aiheuttama lentokielto on pakottanut tuotantoyhtiöt Paramount Picturesin ja Marvel Entertainmentin tarkistamaan suunnitelmiaan.

Elokuvan pääosissa nähdään muiden muassa Robert Downey, Jr., Gwyneth Paltrow, Mickey Rourke ja Scarlett Johansson. Koko tiimin oli alunperin määrä lentää Lontooseen. Nyt elokuvan ensi-ilta on kuitenkin jouduttu siirtämään Euroopasta Los Angelesiin, Yhdysvaltoihin. Tämä siksi, että elokuvan tähtien läsnäolo juhlissa voidaan varmistaa.

Toinen peruttu Lontoon ensi-ilta oli Miley Cyrusin tähdittämän The Last Song -elokuvan ensi-ilta, joka piti järjestää tällä viikolla. Muutama viikko sitten Elämä pelissä -elokuvan Britannian ensi-ilta jouduttiin perumaan kokonaan sen jälkeen, kun roolistaan Oscar-palkinnon saanut Sandra Bullock perui osallistumisensa miehensä jäätyä kiinni seksiskandaalista vain muutama päivä ennen ensi-iltaa.