Realitytähti luopuu liian suurista silikonirinnoistaan – antaa paperipainoksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rocklegenda Ozzy Osbournen vaimo Sharon Osbourne on viime vuosina läpikäynyt useita kauneusleikkauksia. 57-vuotias televisiotähti ei kuitenkaan ole tyytyväinen viimeisimpään rintaleikkaukseensa, sillä hän ilmoitti viime kuussa luopuvansa silikonirinnoistaan.

– Toivon, etten olisi mennyt viimeisimpään rintaleikkaukseeni. He laittoivat minulle tällaiset suuret säkit, jotka ovat aivan liian pyöreät – on kuin minulla olisi vesisänky rinnallani, Sharon Osbourne kommentoi nykyisiä implanttejaan.

Tuolloin Sharon kaavaili myyvänsä silikoninsa nettihuutokaupassa, mutta nyt hän on tullut toisiin ajatuksiin. Ensi kesänä suoritettavan poistoleikkauksen jälkeen hän antaa silikoni-implantit miehellen Ozzy Osbournelle paperipainoiksi. Hän vahvisti asian maanantaina Today-ohjelman haastattelussa.

Osbournen perheestä kertovasta tositelevisiosarjasta sekä Yhdysvaltojen X Factor -ohjelman tuomaristosta tutuksi tullut Sharon Osbourne kisaa parhaillaan Yhdysvalloissa myös julkkisten Diili-ohjelmassa. Hän paljasti samalla aikovansa jatkossakin parannella ikääntyvää vartaloaan kirurgisin keinoin. Myös Osbournen perheen nuorin tytär Kelly on kertonut haluavansa seurata äitinsä jalanjälkiä ja parannella rintojaan kirurgisesti painovoiman alkaessa vaikuttaa niihin liikaa.