Uusi James Bond -leffa kokonaan jäihin – ensi-ilta siirtyy jopa vuodella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan työn alla olevan järjestyksessään 23. James Bond -agenttielokuvan tuotanto on kohdannut yllättäviä vaikeuksia, joiden takia elokuvan ensi-ilta on todennäköisesti siirtymässä huomattavasti. Tuotanto on nimittäin tällä hetkellä täysin jäissä.

Syynä ovat MGM-mediayhtiön taloudelliset ongelmat ja todennäköinen myynti uudelle omistajalle. Tuotantoyhtiön edustajat Michael Wilson ja Barbara Broccoli ilmoittivat eilen, että vielä nimettömän James Bond -elokuvan ensi-ilta voi siirtyä jopa vuodella aina vuoteen 2012 saakka, Access Hollywood uutisoi. Kukaan ei kuitenkaan osaa varmuudella sanoa koska leffan tekemistä päästään jatkamaan.

Parhaillaan tuotantotahtia yritetään kuitenkin tiivistää siten, että elokuva saataisiin valkokankaille vielä ensi vuoden 2011 aikana. Bond-leffat ovat yhtiön tuottoisimpia leffoja, joten kyseessä ovat mahdollisesti suuret taloudelliset menetykset. Leffastudio on ollut jo jonkin aikaa myynnissä, ja nyt elokuvan tuotannon jatkuminen joutuu odottamaan mahdollisen kaupan vahvistumista.