Up In The Air -tähti perui leffaroolin raskauden takia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suuren suosion elokuvateattereissa saaneessa Up In The Air -elokuvassa toista naispääosaa esittävä Vera Farmiga on raskaana. Hänellä on jo entuudestaan pian puolitoistavuotias poika Fynn miehensä Renn Hawkeyn kanssa.

Nyt 36-vuotias Vera Farmiga on joutunut perumaan roolinsa tulevassa Machine Gun Preacher -elokuvassa, jossa hänen vastanäyttelijäksi oli kiinnitetty Gerard Butler. Projektin peruuntumisen syynä on toisen lapsen odotus, sillä näyttelijäkaunotar odottaa perheeseensä jo toista lasta.

– Hän on kolmannella kuulla raskaana ja laskettu aika on lokakuussa. Elokuvaroolin takia hän olisi joutunut matkustamaan Afrikkaan kesäksi, mutta koska lapsen on määrä syntyä syksyllä, olisi matka ollut hänelle luultavasti liian pitkä, lähde kertoi In Touch Weekly -lehdelle.