Anna Abreun ”Taivaallinen keikka” peruttu tuhkapilven takia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Anna Abreu ei pääsekään keikkailemaan suunnitelmien mukaisesti kymmenen kilometrin korkeudessa lentokoneessa. Hänen oli määrä esiintyä perjantaina Radio NRJ:n ja Blue1 -lentoyhtiön järjestämästä lentävästä konserttitapahtumasta Helsingin ja Kittilän välillä.

Nyt Islannista kantautunut tuhkapilvi ja siitä johtuvat lentorajoitukset ovat kuitenkin aiheuttaneet Taivaallinen keikka -nimisen tapahtuman peruutuksen, Markkinointi & Mainonta uutisoi tänään.

– Vaikka viranomaisten määräämä lentokielto voitaisiin kokonaan purkaa tämän viikon aikana, lentoliikenteen normalisoituminen kestänee useita päiviä, jonka aikana lennot kohdistetaan ensisijaisesti Eurooppaan jääneiden matkustajien kotiin tuomiseen, Blue1:n viestintäpäällikkö Jari Suvanto kertoi lehdelle.

Erikoiskeikalle paikan varanneet saavat rahansa takaisin.

Suomessa järjestettiin ensimmäinen vastaava tapahtuma jo vuonna 1997, kun Helsingistä napapiirin kautta Ouluun lentäneessä Finnairin Airbus 300A -lentokoneessa järjestettiin AIRAVE-technotapahtuma. Varsinaista yksittäisen artistin konserttia ei Suomessa ole kuitenkaan aiemmin nähty, mutta maailmalla esimerkiksi Jamiroquai on tehnyt vastaavan keikan.