Johanna Tukiaisen kasvot järkyttivät kotikatsomoissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset televisiokatsojat saivat eilen nähdä kuinka valtakunnan virallinen kohublondi Johanna Tukiainen oli kauden viimeisen Maria!-ohjelman vieraana. Erityisesti katsojia ihmetytti neitokaisen huimasti muuttunut ulkonäkö.

Taannoin Tuksulle tehtiin operaatio hänen huuliinsa, ja kuvista päätellen lopputulos ei ollut aivan odotettu. Johanna Tukiainen tuo nimittäin elävästi mieleen amerikkalaisen kollegansa Shauna Sandin, joka on leikellyt kasvonsa piloille. Johanna Tukiainen itse kertoo kasvojensa olleen haastattelussa turvonneet taannoisen pahoinpitelyn takia.

– Meinasin kyllä kieltäytyä, kun on tämä huuli haljennut kun joku Markku-niminen hullu mies löi minua nyrkillä kasvoihin vajaa pari viikkoa sitten Helsingin keskustassa. Minulla on antibioottikuuri, huuli on hyvin rupeutunut, mutta ei se nyt mikään kaunis näky ole jotain TV Showta varten, Tukiainen kirjoitti blogissaan.

Johanna Tukiainen Maria

Nelonen, Maria!-ohjelma 21.4.2010

Johanna Tukiainen Tammefest Stara Jetset

Stara Jetset Party, Tammerfest, heinäkuu 2009