79-vuotiaan Star Trek -legendan ura loppu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Leonard Nimoy nousi suoranaiseksi Hollywood-legendaksi erityisesti Star Trek -televisiosarjan roolinsa myötä. Spock-roolihahmoa klassikkosarjassa pitkään esittänyt näyttelijä on nyt ilmoittanut viimein päättävänsä uransa.

Leonard Nimoy on nykyisin jo 79-vuotias, joten perinteinen eläkeikä tuli ja meni jo lähes kaksi vuosikymmentä sitten. Hän ilmoitti eilen, että häntä ei tulla enää näkemään lainkaan seuraavassa Star Trek -elokuvassa, vaan hänen tilallaan nähdään roolin viime vuonna hoitaakseen ottanut Zachary Quinto.

– Olen tehnyt tätä ammatikseni 60 vuoden ajan. Rakastan ajatusta siitä, että lopetan positiivisissa merkeissä. Minulla on ollut oikein, oikein mukavaa. Haluan päästä parrasvaloista. Jatkaminen ei minusta olisi oikein Zachary Quintolle. Hän on upea näyttelijä ja nyt minun on aika antaa hänelle hieman tilaa. Olen otettu siitä, että hahmo jatkaa elämäänsä, Leonard Nimoy kertoi Toronto Sun -lehdelle.

Nimoy kiitti samalla ohjaaja J.J. Abrahamsia siitä, että sai tilaisuuuden osallistua vielä kerran Star Trek -elokuvaan.