”Christina Aguilera kopioi Lady Gagaa!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supertähti Lady Gagan tähdeksi nostanut hiphop-tähti Akon on suivaantunut siitä kuinka muut poptähdet ovat ryhtyneet matkimaan suojattinsa räväkkää tyyliä varsinkin musiikillisesti.

Akon otti aikoinaan Lady Gagan KonLive-yhtiönsä talliin sen jälkeen kun tämä oli saanut punaista valoa muista levy-yhtiöistä. Akonin mukaan muut poptähdet ovat säikähtäneet Lady Gagan hurjaa menestystä ja siksi yrittävät nyt käyttää samoja elementtejä omassa musiikissaan. Erityisesti hän kritisoi Christina Aguileraa, jonka uuden Bionic-albumin hän on kuunnellut.

– Christinalla ei pitäisi olla enää mitään todistettavaa eikä hänen tarvitsisi kilpailla muiden kanssa. Kaipaan vanhaa Christina Aguileraa. Totta puhuen Christina ja Lady Gaga voisivat tehdä jopa upeaa yhteistyötä, mutta se on mahdotonta kun molemmat tekevät musiikillisesti täsmälleen samaa juttua. Aguilera ei ole edes kilpailija. Gaga muutti hänen musiikkinsa, Akon kertoi Details-lehdelle.