Suomeen saapuva Adam Lambert ei halua Idol-tuomariksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomeen vierailulle ensi viikonloppuna saapuva American Idol -tähti Adam Lambert on viimein kommentoinut verkossa jo jonkin aikaa liikkuneita huhuja, joiden mukaan häntä olisi pyydetty mukaan samaisen ohjelman tuomaristoon. Hurjimpien huhujen mukaan hän olisi korvaamassa Simon Cowellin.

– Minä olen kuullut saman huhun, mutta ikävä kyllä se on vain huhu. Olisin otettu jos minua pyydettäisiin, mutta tässä tilanteessa minun täytyy keskittyä uraani levyttävänä artistina, Adam Lambert kirjoitti MySpace-blogissaan.

Adamin ura kulkeekin tällä hetkellä hienosti, ja miehen singlekappaleet ovat soineet tiuhaan myös Suomen radioaalloilla. Uraa entisestään vauhdittamaan Adam toivoisi saavansa tukea poplegendalta.

– Mahdollisuus tehdä töitä David Bowien kanssa olisi todella upeaa. Hänen mielikuvituksensa ja luovuutensa ovat jotain ihmeellistä. Hän on ikoni. Pitäisin myös Christina Aguileran kanssa laulamisesta. Rakastan hänen ääntään, laulajatähti hehkutti.

Uusimmat