Suomeen saapuva Adam Lambert ei halua Idol-tuomariksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomeen vierailulle ensi viikonloppuna saapuva American Idol -tähti Adam Lambert on viimein kommentoinut verkossa jo jonkin aikaa liikkuneita huhuja, joiden mukaan häntä olisi pyydetty mukaan samaisen ohjelman tuomaristoon. Hurjimpien huhujen mukaan hän olisi korvaamassa Simon Cowellin.

– Minä olen kuullut saman huhun, mutta ikävä kyllä se on vain huhu. Olisin otettu jos minua pyydettäisiin, mutta tässä tilanteessa minun täytyy keskittyä uraani levyttävänä artistina, Adam Lambert kirjoitti MySpace-blogissaan.

Adamin ura kulkeekin tällä hetkellä hienosti, ja miehen singlekappaleet ovat soineet tiuhaan myös Suomen radioaalloilla. Uraa entisestään vauhdittamaan Adam toivoisi saavansa tukea poplegendalta.

– Mahdollisuus tehdä töitä David Bowien kanssa olisi todella upeaa. Hänen mielikuvituksensa ja luovuutensa ovat jotain ihmeellistä. Hän on ikoni. Pitäisin myös Christina Aguileran kanssa laulamisesta. Rakastan hänen ääntään, laulajatähti hehkutti.