Seksikkäimmät opiskelijakaunottaret listattiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailma on täynnä erilaisia listauksia, joissa useimmiten naispuolisia julkkiksia rankataan järjestykseen milloin milläkin perusteella. Yksi jokavuotisista listauksista on Maailman seksikkäimmät opiskelijat -lista. Tuorein versio on juuri julkaistu.

Tällä hetkellä opiskelemassa olevista julkkiskaunottarista ykköseksi on rankattu COED Magazinen listalla brittiläinen Harry Potter -tähti Emma Watson, joka muutti taannoin Yhdysvaltoihin opiskellakseen Brown-yliopistossa. Listan kakkosena on jo aiemmin maailman seksikkäimpien naisurheilijoiden listalla hyvin menestynyt seiväshyppääjä Allison Stokke, jonka kuvat ovat verkossa jo lähes kulttitavaraa. Hän opiskelee Kalifornian yliopistossa. Katso lista kuvineen tästä.

Listan kolmantena on puolestaan viime vuonna missikruununsa nakuskandaalien myötä menettänyt Carrie Prejean, joka opiskelee San Diegon kristillisessä koulussa. Viiden seksikkäimmän opiskelijanaisen listalle mahtuvat edellä mainittujen lisäksi vielä myös Kansasin yliopistossa opiskeleva country-supertähti Taylor Swift ja listan ainoa Britanniassa opiskeleva mallikaunotar Lily Cole.