HIM-yhtyeen Lindeltä soololevy

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun kotimaisen HIM-yhtyeen kitaristi Linde julkaisee toisen soololevyn Daniel Lioneyen nimellä. Uusi albumi VOL II julkaistaan tällä viikolla niin Suomessa kuin Yhdysvalloissakin.

Daniel Lioneyen debyyttialbumi The King of Rock’n Roll ilmestyi vuonna 2001. Esikoisalbumin nimibiisi tunnetaan televisiotähti Bam Margeran Viva La Bam -ohjelman tunnarina. The King of Rock’n Roll on ollut parhaimmillaan toiseksi soitetuin suomalainen kappale kansainvälisesti. Soitetuin oli Sibeliuksen Viulukonsertto.

Uudella VOL II -levyllä esikoisalbumin psykedeelisestä rockista on siirrytty raskaampaan suuntaan. Levy käsittää edelleen Daniel Lioneyen tyyliin rajoja rikkovaa soundimaailmaa, tällä kertaa metallivaikutteilla. Keikoilla Daniel Lioneye nähdään kun HIMin kiertuekiireet hellittävät.